Finnish


PEDON MERKKI!


Vuonna Ilmestyskirja (viimeisen kirjan Raamatusta) olemme ankarasti varoittanut vastaanottamisesta Pedonmerkki (eli Antikristus!). Mutta mitä on pedon merkki? Ja tämä merkki on mitään tekemistä nimen BEAST tai numero 666? Tai on pedon jotain aivan muuta ja erillään nimi Beast ja numero 666? Ja mitä on nimi pedon muutenkin? Onko yksittäinen, kansa, ryhmä kansakuntien tai kirkossa? Entä tämä merkki-se kirjaimellinen, FYSIKAALISET MARK? Vai onko se vaan on kuvaannollisesti, symbolinen merkitys?


Aloitetaan pois pyrkiessämme vastaamaan näihin kysymyksiin ensin kääntymässä Ilm 13: 16-17. Täällä meille sanotaan, että peto ”tarvitaan kaikkien-pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orja-annetaan merkki oikealla tai otsalle. Eikä kukaan voinut ostaa tai myydä mitään ilman että MARK, mikä oli JOKO NIMI pedon tai numero [666] edustamassa NAME”(NLT). Joten tämä Raamattu tekee täysin selväksi, että pedon on yksinkertaisesti joko nimi Beast tai vastaavaa numeroa hänen nimensä. Siksi jolla Pedonmerkki teitä on sama asia kuin nimi Beast teitä (tai vastaavaa numeroa hänen nimensä-666!).


KÄVISI PEDON-666!

Mutta miksi numero 666? Miten tämä määrä edustaa hänen nimensä? No, anna Raamatun vastata tähän kysymykseen. Ilm 13:18 (LB) - ”... numeeriset arvot kirjaimet nimensä lisätä 666.” Tämä kirjoitus osoittaa selvästi, että 666 on vain NUMEROPAINIKKEILLA summa Name arvo Pedon Otetaan esimerkiksi nimellä ”VIX.” Jos käytämme ”roomalaisilla numeroilla”, V = 5, I = 1, ja X = 10. Sitten jos lisäämme lukuarvo jokaisen kirjaimen tämän nimen (5 + 1 + 10) saamme 16. Siksi Vix ei mitenkään olla peto, koska hänen nimensä vain lisää jopa 16 (samalla nimi peto lisätä enintään 666). Mutta jos Vix ei ole, Pedon?


KUKA ON BEAST?

Joten kuka on tämä Beast (so Antikristuksen)? On se yhteinen eurooppalainen suurvalta (henkiinherätetty ”Holy” Rooman valtakunta) kuten jotkut opettaa? Vai onko Beast johtaja tämän elvytettiin järjestelmä? The Beast on symbolinen sekä-sekä imperiumi ja sen johtaja! Mutta ennen kaikkea se edustaa sen johtaja. Sen todistamiseksi, että se edustaa lopunajan poliittinen johtaja tämän pian tulevan järjestelmän nyt kääntyä toisen Kirjoitusten Ilmestyskirjassa. Ilm 19: 20- ”Sitten peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta .... Ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen polttaa tulikiveä palaa”(NKJ). Tämä kirjoitus osoittaa selvästi, että peto edustaa lopun ajan SUORA, niin hän ja väärä profeetta heitetään järveen!


KIRJAIMELLINEN, FYYSINEN MARK?

Mutta mitä on pedon, merkki tämän lopun ajan poliittinen johtaja? Onko se fyysinen, kirjaimellinen MARK (vai onko tämä merkki vain metafora, jolla jonkinlainen piilotettu, mystinen merkitys)?


Merkki peto tulee varmasti kirjaimellisesti fyysinen merkki! Ilm 13:16 & 14:11 useita eri raamatunkäännöksistä (GW, NOG, EXB, NEB, ja JB) mainittava, että pedon on ”merkkituotteiden” ihmisiin. AMPC, NABRE, & the EXB todetaan, että pedon leimataan ihmisiin. Mutta en pidä tavasta Living Raamattu kääntää nämä kaksi jaetta paras, koska siinä todetaan, että pedon on ”tatuoitu” ihmisiin! Mutta riippumatta jos pedon on merkkituotteita, leimattu, tai tatuoitu, kaikki nämä käännökset yksimielisiä siitä, että merkki on kirjaimellinen FYSIKAALISET MARK että muut voivat helposti nähdä!


VASTAANOTTAMINEN MARK = USKOLLISUUTTA SAATANA!

Jos luette Ilmestyskirjan huolellisesti (erityisesti luku 14), huomaat, että jokainen, joka mielellään ottaa vastaan ​​pedon merkin on rangaistava ankarasti Jumalan. Mutta Jumala varmasti ei rankaise saaneena tämä merkki FYYSISESTI pakottaa heitä, eikä hän rangaista joku tietämättään vastaanottaa tämän merkin (kuten jotkut salaliitto teoreetikot opettaa)! Henkilö on tietoisesti, mielellään vastaan ​​merkki.


Mutta jos joku vapaaehtoisesti JA tietoisesti sallii pedon saattaminen kehonsa (joko oikeaan käteensä tai otsaansa) menevät suoraan Jumalaa vastaan! Sen sijaan, että tottele Luojansa, he sen sijaan tottele Saatanaa! Ne pohjimmiltaan on sitomista uskollisuutta ja uskollisuutta Saatana (ks Ilm 13:16 sekä AMP & EXB raamatunkäännöksistä)! Ja ne, jotka siihen tullaan ankarasti rangaistava Jumala! Ja he ovat millään itseänsä puolustaa, ei vain tule olemaan kaksi todistajaa (tai profeettoja), jotka kertovat heille ei palvomaan Pedon (tai tämän patsaan) tai ottaa sen merkin, mutta taivaan enkeli kiellän asuvaiset olla tekemättä niin (Ilm 14: 9)!


PEDON NIMI?

Joten, mikä on nimi pedon? Ja kuka tätä lopun ajan poliittinen johtaja on? Kuka hän on, yksi asia tiedämme varmasti, kirjaimet hänen nimensä lisätä enintään 666! Mutta kukaan voi ajatella parempi nimi kuin ROMAN?


Ensinnäkin, "Roman" voidaan kääntää "LATEINOS" kreikan kielellä. (Mutta miksi käyttää kreikan kielellä? Koska suurin osa Uuden testamentin oli kirjoitettu alunperin Greek-lukien Ilmestyskirja). Kreikan kielellä "L" edustaa numero 30, "A" on 1, "T" on 300, "E" on 5, "I" on 10, "N" on 50, "O" on 70, ja " S "on 200. Lisää ne (30 + 1 + 300 + 5 + 10 + 50 + 70 + 200) ja mitä saat? 666!


Toiseksi, jos hänen nimensä oli "ROMAN", se olisi samanlainen kolminaisuusopin koska se edustaa kolmea asiaa yhdessä. Paitsi, että se on nimi tämän lopun ajan poliittinen johtaja, mutta se myös merkitsisi Rooman valtakunnan sekä ROMAN (katolinen) kirkko.


VAROITUS!

Ei ole väliä mitä tehdä tulevaisuudessa, ei koskaan (missään olosuhteissa!) Saavat pedon merkin tai palvomaan häntä (eli Antikristus) tai tämän patsaan !!!


"Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika ja kun olet kuullut ... antikristus tulee ... The ihminen ... kadotuksen poika, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä kutsutaan Jumala tai jumaloitavaksi ... Hän jopa istumaan Jumalan temppeli, väittämällä, että hän itse on Jumala "(1 Joh 2:18 NKJ; 2.Ts.. 2: 3-4 NKJ; 2.Ts.. 2: 4 NLT).


"Sitten hän avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimensä, hänen majaansa, ja niitä, jotka taivaassa asuvat. Ja se myönnettiin hänelle käydä sotaa pyhiä [tosi kristityt] ja voittaa [valloittaa] niitä. Ja viranomaisen hänelle annettiin jokaista heimo, kielen ja kansakunnan. Ja kaikki, jotka maan päällä asuvat tulevat palvomaan häntä, joiden nimiä ei ole kirjoitettu Elämän kirjaan ... "(Ilm 13: 6-8 NKJ).


"Jos joku kumartaa petoa [so Antikristus] ja sen kuvaa [so Hänen patsas], ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, hän itse on myös juovat viiniä Jumalan viha, joka vuodatetaan täysi vahvuus kuppiin hänen vihansa. Ja hän pitää tulella ja tulikiveä läsnäollessa pyhien enkelien ja Karitsan edessä [so Jeesus Kristus]. Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, jotka palvovat petoa ja sen kuvaa, ja joka saa hänen nimensä merkin "(Ilm 14: 9-11 NKJ).


Lisätietoja koskevat pedon, lue "Ilm Comes Alive" ja "Antikristus & The Final 7 vuotta." Nämä kirjat ovat saatavilla ilmaiseksi osoitteessa: www.TheBibleComesAlive.com
finnish = suomalainen


Jos haluat lukea artikkeleita tai kirjoja omalla kielelläsi, klikkaa seuraavaa linkkiä:

https://translate.google.com.

Tämä linkki kääntää kaikki kirjoitukseni englannista kielellesi. Mutta se voi kääntää vain yhden sivun kerrallaan.— Other Books & Articles in Your Language —


If you would like to read any of my articles or books in your language, just click on the following link:

https://translate.google.com.

This link will translate all of my writings from English to your language. But it can only translate 1 page at a time.