Greek


ΧΆΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΊΟΥ!

livepage.apple.com

Στο βιβλίο της Αποκάλυψης (το τελευταίο βιβλίο της Αγίας Γραφής) είμαστε αυστηρά προειδοποίησε για τη λήψη της χάραγμα του θηρίου (δηλαδή ο Αντίχριστος!). Αλλά τι ακριβώς είναι το χάραγμα του θηρίου; Και το κάνει αυτό σήμα έχει τίποτα να κάνει με το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό 666; Ή, είναι το σημάδι του κτήνους κάτι εντελώς διαφορετικό και ξεχωριστό από το όνομα του θηρίου και τον αριθμό 666; Και τι ακριβώς είναι το όνομα του θηρίου ούτως ή άλλως; Είναι ένα άτομο, ένα έθνος, μια ομάδα εθνών, ή μια εκκλησία; Και τι γίνεται με αυτό το σήμα, είναι μια κυριολεκτική, φυσική MARK; Ή μήπως, αντί να έχουν μια μεταφορική, συμβολική σημασία;


Ας ξεκινήσουμε, στην προσπάθειά μας να απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα από την πρώτη στροφή στην Αποκάλυψη 13: 16-17. Εδώ μας λένε ότι το θηρίο «που απαιτείται σε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, δωρεάν και σκλάβων να δοθεί ένα σημάδι στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. Και κανείς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα χωρίς αυτό το σήμα που ήταν είτε το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό [666] ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ»(NLT). Έτσι, αυτό Γραφή το καθιστά απολύτως σαφές ότι το σήμα του κτήνους είναι απλά είτε το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό που αντιπροσωπεύει το όνομά του. Ως εκ τούτου, έχει το χάραγμα του θηρίου για σας είναι το ίδιο με το όνομα του θηρίου σε σας (ή τον αριθμό που αντιπροσωπεύει του όνομα-666!).


NUMER ΤΟΥ BEAST-666!

Αλλά γιατί ο αριθμός 666; Πώς αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει το όνομά του; Λοιπόν, ας αφήσουμε την Αγία Γραφή απάντηση στο ερώτημα αυτό. Αποκάλυψη 13:18 (LB) - «... οι αριθμητικές τιμές των γραμμάτων στο όνομά του προσθέσει έως 666.» Αυτή η Γραφή δείχνει ξεκάθαρα ότι το 666 είναι μόνο η αριθμητική SUM τιμή με το όνομα του θηρίου! Για παράδειγμα, πάρτε το όνομα «VIX.» Εάν χρησιμοποιούμε «λατινικούς» τότε V = 5, Ι = 1, και Χ = 10. Στη συνέχεια, αν προσθέσουμε την αριθμητική αξία του κάθε γράμματος αυτού του ονόματος (5 + 1 + 10) έχουμε 16. Ως εκ τούτου, Vix, δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι το Τέρας επειδή το όνομά του, προσθέτει μόνο μέχρι το 16 (ενώ το όνομα του θηρίου θα προσθέσει έως και 666). Αλλά αν Vix δεν το Τέρας είναι, ποιος είναι;


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ;

Έτσι, ο οποίος είναι αυτό το θηρίο (δηλαδή ο Αντίχριστος); Είναι μια Ενωμένη Ευρωπαϊκή Υπερδύναμη (α αναβίωσε «Άγιο» Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία) ως κάποιο διδάσκουν; Ή μήπως το Τέρας ο ηγέτης αυτού του αναβίωσε το σύστημα; Το Τέρας είναι συμβολική της ΔΥΟ-τόσο της αυτοκρατορίας και τον ηγέτη της! Αλλά πρώτα απ 'όλα σημαίνει LEADER της. Για να αποδείξει ότι συμβολίζει το τέλος του χρόνου πολιτικός ηγέτης αυτής της σύντομα έρχεται συστήματος ας στραφούν σε μια άλλη Γραφή στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Αποκάλυψη 19: 20- «Τότε το θηρίο πιάστηκε, και μαζί του ο ψευδοπροφήτης .... Αυτές οι δύο ρίχτηκαν ζωντανοί στη λίμνη της φωτιάς που καίει με θειάφι»(Νκ). Αυτή η Γραφή δείχνει καθαρά ότι το θηρίο αντιπροσωπεύει το τέλος του χρόνου άτομο, τόσο ο ίδιος όσο και ο ψευδοπροφήτης θα ριχτούν στη λίμνη της φωτιάς!


ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΉ, ΦΥΣΙΚΉ MARK;

Αλλά τι ακριβώς είναι το σημάδι του θηρίου, το σήμα του τέλους χρόνου πολιτικός ηγέτης; Θα είναι μια φυσική, γραμματική MARK (ή είναι αυτό το σήμα απλά μια μεταφορά, που έχουν κάποια κρυμμένη, μυστικιστική έννοια);


Το χάραγμα του θηρίου θα είναι σίγουρα μια κυριολεκτική φυσική σήμα! Στην Αποκάλυψη 13:16 & 14:11 αρκετές διαφορετικές μεταφράσεις της Αγίας Γραφής (GW, NOG, EXB, ΕΕΦ, και το JB) αναφέρει ότι το χάραγμα του Θηρίου θα είναι «επώνυμα» στον άνθρωπο. Η AMPC, NABRE, και το κράτος EXB ότι το χάραγμα του Θηρίου θα σφραγίζεται σε ανθρώπους. Αλλά μου αρέσει ο τρόπος που το Living Βίβλος μεταφράζει αυτές τις δύο στίχους η καλύτερη, καθώς δηλώνει ότι το χάραγμα του Θηρίου θα είναι «τατουάζ» για τον άνθρωπο! Αλλά ανεξάρτητα από το αν το σήμα του θηρίου είναι επώνυμα, με σφραγίδα ή τατουάζ, όλες αυτές οι μεταφράσεις ομόφωνα συμφωνούν ότι το σήμα θα είναι μια κυριολεκτική ΦΥΣΙΚΕΣ MARK που οι άλλοι θα μπορούν εύκολα να δουν!


ΛΗΨΗ MARK = ΠΊΣΤΗ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΆ!

Αν διαβάσετε το βιβλίο της Αποκάλυψης πολύ προσεκτικά (ειδικά το κεφάλαιο 14), θα παρατηρήσετε ότι όποιος δέχεται πρόθυμα τις χάραγμα του θηρίου θα τιμωρείται αυστηρά από τον Θεό. Αλλά ο Θεός σίγουρα δεν θα τιμωρήσει κάποιον που έχει αυτό το σήμα σωματικά τους επιβάλλεται, ούτε θα τιμωρήσει κάποιον που λαμβάνει εν αγνοία αυτό το σήμα (όπως ορισμένοι θεωρητικοί συνωμοσίας διδάσκουν)! Το άτομο πρέπει να γνώσει δέχεται πρόθυμα το σήμα.


Αλλά όποιος πρόθυμα και εν γνώσει επιτρέπει το χάραγμα του θηρίου να τοποθετηθεί στο σώμα του (είτε στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους) θα πρέπει να πηγαίνει απευθείας κατά του Θεού! Αντί να υπακούει τον Δημιουργό τους, αντίθετα, θα υπακούοντας τον Σατανά! στην ουσία θα είναι δέσμευση υποταγή τους και την πίστη τους στον Σατανά ο διάβολος (βλέπε Αποκάλυψη 13:16 και στις δύο μεταφράσεις AMP & EXB της Βίβλου)! Και όσοι το κάνουν θα πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά από τον Θεό! Και θα είναι χωρίς δικαιολογία, όχι μόνο θα υπάρχουν δύο μάρτυρες (ή προφήτες) που τους λένε να μην προσκυνήσουν το Θηρίο (ή άγαλμα του) ή να λάβουν το χάραγμα του, αλλά ένας άγγελος από τον ουρανό θα κερδίσουν και τους κατοίκους του κόσμου να μην το πράξει (Αποκάλυψη 14: 9)!


ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΊΟΥ;

Έτσι, ποιο είναι το όνομα του θηρίου; Και ποιος θα είναι αυτό το τέλος του χρόνου πολιτικός ηγέτης; Όποιος κι αν είναι, ένα πράγμα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα, τα γράμματα του ονόματός του θα προσθέσει έως και 666! Αλλά ο καθένας μπορεί να σκεφτώ ένα καλύτερο όνομα από ROMAN;


Πρώτα απ 'όλα, "Ρωμαϊκή" μπορεί να μεταφραστεί ως «LATEINOS" στην ελληνική γλώσσα. (Αλλά γιατί χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα; Επειδή το μεγαλύτερο μέρος της Καινής Διαθήκης ήταν αρχικά γραμμένο στα ελληνικά, συμπεριλαμβανομένου και του βιβλίου της Αποκάλυψης). Στην ελληνική γλώσσα "L" αντιπροσωπεύει τον αριθμό 30, "Α" είναι 1 "Τ" 300, "Ε" είναι 5, "I" είναι 10, "N" είναι 50, "Ο" είναι 70, και " S "είναι 200. Προσθέστε τα επάνω (30 + 1 + 300 + 5 + 10 + 50 + 70 + 200) και τι παίρνετε; 666!


Δεύτερον, αν το όνομά του ήταν «Ρωμαϊκή», θα ήταν παρόμοιο με το δόγμα τριάδα, όπως θα αντιπροσωπεύουν τρία πράγματα σε ένα. Όχι μόνο θα ήταν το όνομα αυτού του τελικού χρόνου πολιτικός ηγέτης, αλλά και θα αποτελούσε τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, καθώς και τη Ρωμαϊκή (Καθολικής) Εκκλησίας.


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!

Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις στο μέλλον, ΠΟΤΕ (κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες!) Να λάβουν το χάραγμα του θηρίου ή τον (δηλαδή ο Αντίχριστος) ή άγαλμα του λατρεύουμε !!!


"Μικρή παιδιά, είναι η τελευταία ώρα? και όπως έχετε ακούσει ... ο Αντίχριστος έρχεται ... Ο άνθρωπος της αμαρτίας ... ο υιός της απωλείας, ο οποίος αντιτίθεται και εξυψώνει τον εαυτό του πάνω απ 'όλα που λέγεται θεός ή ότι λατρεύεται ... Θα ακόμη και να καθίσει στο ο ναός του Θεού, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι ο Θεός »(1 Ιωάννη 2:18 Νκ? 2 Θεσ 2: 3-4 Νκ? 2 Θεσσαλονικείς 2:.. 4 NLT).


«Τότε άνοιξε το στόμα του σε βλασφημία ενάντια στον Θεό, να βλασφημήσει το όνομά του, σκηνή του, και αυτούς που κατοικούν στον ουρανό. Και χορηγήθηκε σ 'αυτόν να κάνει πόλεμο με τους αγίους [αληθινοί Χριστιανοί] και να ξεπεράσουν [κατακτήσουν] τους. Και του δόθηκε εξουσία πάνω σε κάθε φυλή και γλώσσα και έθνος. Και όλοι αυτοί που κατοικούν επάνω στη γη θα τον, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γραφτεί στο Βιβλίο της Ζωής λατρεύουν ... "(Αποκάλυψη 13: 6-8 Νκ).


"Όποιος προσκυνάει το θηρίο [δηλαδή ο Αντίχριστος] και την εικόνα του [δηλ άγαλμα του], και λαμβάνει χάραγμα επάνω στο μέτωπό του ή επάνω στο χέρι του, ο ίδιος θα πιει από το κρασί του θυμού του Θεού, το οποίο χύνεται έξω πλήρη ισχύ μέσα στο ποτήρι της αγανάκτησης Του. Και αυτός θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι με την παρουσία των αγίων αγγέλων και με την παρουσία του Αρνίου [δηλαδή Ιησούς Χριστός]. Και ο καπνός του βασανισμού τους ανεβαίνει σε αιώνες αιώνων, και δεν έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος παίρνει το χάραγμα του ονόματός του "(Αποκάλυψη 14: 9-11 Νκ).


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σήμα του κτήνους, διαβάστε "Αποκάλυψη ζωντανεύει" και Αυτά τα βιβλία είναι διαθέσιμο δωρεάν στο "Ο Αντίχριστος & The Final 7 χρόνια.": www.TheBibleComesAlive.com


CHÁRAGMA TOU THIRÍOU!

Sto vivlío tis Apokálypsis (to teleftaío vivlío tis Agías Grafís) eímaste afstirá proeidopoíise gia ti lípsi tis cháragma tou thiríou (diladí o Antíchristos!). Allá ti akrivós eínai to cháragma tou thiríou? Kai to kánei aftó síma échei típota na kánei me to ónoma tou thiríou í ton arithmó 666? Í, eínai to simádi tou ktínous káti entelós diaforetikó kai xechoristó apó to ónoma tou thiríou kai ton arithmó 666? Kai ti akrivós eínai to ónoma tou thiríou oútos í állos? Eínai éna átomo, éna éthnos, mia omáda ethnón, í mia ekklisía? Kai ti gínetai me aftó to síma, eínai mia kyriolektikí, fysikí MARK? Í mípos, antí na échoun mia metaforikí, symvolikí simasía?

As xekinísoume, stin prospátheiá mas na apantísei se aftá ta erotímata apó tin próti strofí stin Apokálypsi 13: 16-17. Edó mas léne óti to thirío «pou apaiteítai se ólous, mikroús kai megálous, ploúsious kai ftochoús, doreán kai sklávon na dotheí éna simádi sto dexí chéri í sto métopo. Kai kaneís den boreí na agorásei í na poulísei típota chorís aftó to síma pou ítan eíte to ónoma tou thiríou í ton arithmó [666] EKPROSOPOS ONOMA TOU»(NLT). Étsi, aftó Grafí to kathistá apolýtos safés óti to síma tou ktínous eínai aplá eíte to ónoma tou thiríou í ton arithmó pou antiprosopévei to ónomá tou. Os ek toútou, échei to cháragma tou thiríou gia sas eínai to ídio me to ónoma tou thiríou se sas (í ton arithmó pou antiprosopévei tou ónoma-666!).

NUMER TOU BEAST-666!
Allá giatí o arithmós 666? Pós aftós o arithmós antiprosopévei to ónomá tou? Loipón, as afísoume tin Agía Grafí apántisi sto erótima aftó. Apokálypsi 13:18 (LB) - «... oi arithmitikés timés ton grammáton sto ónomá tou prosthései éos 666.» Aftí i Grafí deíchnei xekáthara óti to 666 eínai móno i arithmitikí SUM timí me to ónoma tou thiríou! Gia parádeigma, párte to ónoma «VIX.» Eán chrisimopoioúme «latinikoús» tóte V = 5, I = 1, kai CH = 10. Sti synécheia, an prosthésoume tin arithmitikí axía tou káthe grámmatos aftoú tou onómatos (5 + 1 + 10) échoume 16. Os ek toútou, Vix, den tha boroúse endechoménos na eínai to Téras epeidí to ónomá tou, prosthétei móno méchri to 16 (enó to ónoma tou thiríou tha prosthései éos kai 666). Allá an Vix den to Téras eínai, poios eínai?

POU EINAI TO THIRIO?
Étsi, o opoíos eínai aftó to thirío (diladí o Antíchristos)? Eínai mia Enoméni Evropaïkí Yperdýnami (a anavíose «Ágio» Romaïkí Aftokratoría) os kápoio didáskoun? Í mípos to Téras o igétis aftoú tou anavíose to sýstima? To Téras eínai symvolikí tis DYO-tóso tis aftokratorías kai ton igéti tis! Allá próta ap 'óla simaínei LEADER tis. Gia na apodeíxei óti symvolízei to télos tou chrónou politikós igétis aftís tis sýntoma érchetai systímatos as strafoún se mia álli Grafí sto vivlío tis Apokálypsis. Apokálypsi 19: 20- «Tóte to thirío piástike, kai mazí tou o psevdoprofítis .... Aftés oi dýo ríchtikan zontanoí sti límni tis fotiás pou kaíei me theiáfi»(N'k). Aftí i Grafí deíchnei kathará óti to thirío antiprosopévei to télos tou chrónou átomo, tóso o ídios óso kai o psevdoprofítis tha richtoún sti límni tis fotiás!

KYRIOLEKTIKÍ, FYSIKÍ MARK?
Allá ti akrivós eínai to simádi tou thiríou, to síma tou télous chrónou politikós igétis? Tha eínai mia fysikí, grammatikí MARK (í eínai aftó to síma aplá mia metaforá, pou échoun kápoia krymméni, mystikistikí énnoia)?

To cháragma tou thiríou tha eínai sígoura mia kyriolektikí fysikí síma! Stin Apokálypsi 13:16 & 14:11 arketés diaforetikés metafráseis tis Agías Grafís (GW, NOG, EXB, EEF, kai to JB) anaférei óti to cháragma tou Thiríou tha eínai «epónyma» ston ánthropo. I AMPC, NABRE, kai to krátos EXB óti to cháragma tou Thiríou tha sfragízetai se anthrópous. Allá mou arései o trópos pou to Living Vívlos metafrázei aftés tis dýo stíchous i kalýteri, kathós dilónei óti to cháragma tou Thiríou tha eínai «tatouáz» gia ton ánthropo! Allá anexártita apó to an to síma tou thiríou eínai epónyma, me sfragída í tatouáz, óles aftés oi metafráseis omófona symfonoún óti to síma tha eínai mia kyriolektikí FYSIKES MARK pou oi álloi tha boroún éfkola na doun!

LIPSI MARK = PÍSTI STO SATANÁ!
An diavásete to vivlío tis Apokálypsis polý prosektiká (eidiká to kefálaio 14), tha paratirísete óti ópoios déchetai próthyma tis cháragma tou thiríou tha timoreítai afstirá apó ton Theó. Allá o Theós sígoura den tha timorísei kápoion pou échei aftó to síma somatiká tous epiválletai, oúte tha timorísei kápoion pou lamvánei en agnoía aftó to síma (ópos orisménoi theoritikoí synomosías didáskoun)! To átomo prépei na gnósei déchetai próthyma to síma.

Allá ópoios próthyma kai en gnósei epitrépei to cháragma tou thiríou na topothetitheí sto sóma tou (eíte sto dexí tous chéri í sto métopó tous) tha prépei na pigaínei apeftheías katá tou Theoú! Antí na ypakoúei ton Dimiourgó tous, antítheta, tha ypakoúontas ton Sataná! stin ousía tha eínai désmefsi ypotagí tous kai tin písti tous ston Sataná o diávolos (vlépe Apokálypsi 13:16 kai stis dýo metafráseis AMP & EXB tis Vívlou)! Kai ósoi to kánoun tha prépei na timorithoún afstirá apó ton Theó! Kai tha eínai chorís dikaiología, óchi móno tha ypárchoun dýo mártyres (í profítes) pou tous léne na min proskynísoun to Thirío (í ágalma tou) í na lávoun to cháragma tou, allá énas ángelos apó ton ouranó tha kerdísoun kai tous katoíkous tou kósmou na min to práxei (Apokálypsi 14: 9)!


ÓNOMA TOU THIRÍOU?

Étsi, poio eínai to ónoma tou thiríou? Kai poios tha eínai aftó to télos tou chrónou politikós igétis? Ópoios ki an eínai, éna prágma pou gnorízoume me vevaiótita, ta grámmata tou onómatós tou tha prosthései éos kai 666! Allá o kathénas boreí na skeftó éna kalýtero ónoma apó ROMAN?


Próta ap 'óla, "Romaïkí" boreí na metafrasteí os «LATEINOS" stin ellinikí glóssa. (Allá giatí chrisimopoioún tin ellinikí glóssa? Epeidí to megalýtero méros tis Kainís Diathíkis ítan archiká gramméno sta elliniká, symperilamvanoménou kai tou vivlíou tis Apokálypsis). Stin ellinikí glóssa "L" antiprosopévei ton arithmó 30, "A" eínai 1 "T" 300, "E" eínai 5, "I" eínai 10, "N" eínai 50, "O" eínai 70, kai " S "eínai 200. Prosthéste ta epáno (30 + 1 + 300 + 5 + 10 + 50 + 70 + 200) kai ti paírnete? 666!


Défteron, an to ónomá tou ítan «Romaïkí», tha ítan parómoio me to dógma triáda, ópos tha antiprosopévoun tría prágmata se éna. Óchi móno tha ítan to ónoma aftoú tou telikoú chrónou politikós igétis, allá kai tha apoteloúse ti Romaïkí Aftokratoría, kathós kai ti Romaïkí (Katholikís) Ekklisías.


PROEIDOPOIISI!

Den échei simasía ti tha káneis sto méllon, POTE (káto apó opoiesdípote synthíkes!) Na lávoun to cháragma tou thiríou í ton (diladí o Antíchristos) í ágalma tou latrévoume !!!


"Mikrí paidiá, eínai i teleftaía óra? kai ópos échete akoúsei ... o Antíchristos érchetai ... O ánthropos tis amartías ... o yiós tis apoleías, o opoíos antitíthetai kai exypsónei ton eaftó tou páno ap 'óla pou légetai theós í óti latrévetai ... Tha akómi kai na kathísei sto o naós tou Theoú, ypostirízontas óti o ídios eínai o Theós »(1 Ioánni 2:18 N'k? 2 Thes 2: 3-4 N'k? 2 Thessalonikeís 2:.. 4 NLT).


«Tóte ánoixe to stóma tou se vlasfimía enántia ston Theó, na vlasfimísei to ónomá tou, skiní tou, kai aftoús pou katoikoún ston ouranó. Kai chorigíthike s 'aftón na kánei pólemo me tous agíous [alithinoí Christianoí] kai na xeperásoun [kataktísoun] tous. Kai tou dóthike exousía páno se káthe fylí kai glóssa kai éthnos. Kai óloi aftoí pou katoikoún epáno sti gi tha ton, ton opoíon ta onómata den échoun grafteí sto Vivlío tis Zoís latrévoun ... "(Apokálypsi 13: 6-8 N'k).


"Ópoios proskynáei to thirío [diladí o Antíchristos] kai tin eikóna tou [dil ágalma tou], kai lamvánei cháragma epáno sto métopó tou í epáno sto chéri tou, o ídios tha piei apó to krasí tou thymoú tou Theoú, to opoío chýnetai éxo plíri ischý mésa sto potíri tis aganáktisis Tou. Kai aftós tha vasanisteí me fotiá kai theiáfi me tin parousía ton agíon angélon kai me tin parousía tou Arníou [diladí Iisoús Christós]. Kai o kapnós tou vasanismoú tous anevaínei se aiónes aiónon, kai den échoun anápafsi iméra kai nýchta ósoi proskynoún to thirío kai tin eikóna tou, kai ópoios paírnei to cháragma tou onómatós tou "(Apokálypsi 14: 9-11 N'k).


Gia perissóteres pliroforíes schetiká me to síma tou ktínous, diaváste "Apokálypsi zontanévei" kai Aftá ta vivlía eínai diathésimo doreán sto "O Antíchristos & The Final 7 chrónia.": www.TheBibleComesAlive.comGreek = Ελληνικά  = Elliniká 


Αν θέλετε να διαβάσετε κάποιο από τα άρθρα ή τα βιβλία μου στη γλώσσα σας, απλώς κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://translate.google.com.

Αυτός ο σύνδεσμος θα μεταφράσει όλα τα γραπτά μου από τα αγγλικά στη γλώσσα σας. Αλλά μπορεί να μεταφράσει μόνο μία σελίδα τη φορά.


An thélete na diavásete kápoio apó ta árthra í ta vivlía mou sti glóssa sas, aplós kánte klik ston parakáto sýndesmo:

https://translate.google.com.

Aftós o sýndesmos tha metafrásei óla ta graptá mou apó ta angliká sti glóssa sas. Allá boreí na metafrásei móno mía selída ti forá.— Other Books & Articles in Your Language —


If you would like to read any of my articles or books in your language, just click on the following link:

https://translate.google.com.

This link will translate all of my writings from English to your language. But it can only translate 1 page at a time.